egy másik világ

2009.04.01. 16:39

azokon a hétvégéken,amiket otthon töltök,általában mindig lemegyek a pinceszínházba.vagy előadásra,vagy csakúgy apámmal egy kicsit beszélgetni abban a kis dohos,mégis fantasztikus hangulatú föld alatti kis terembe.előadások után néha nagy a káosz odalent.az öltözők székei telis-tele a gyorsan átváltott,ledobált jelmezekkel,a pultnál sok ember álldogál.van, aki fizeti szeretne,van,aki még rendel,hogy az este további részében is ott beszélgessen a barátaival vagy épp a munkatársaival.akármikor lent vagyok előadáson és körbenézek a közönségen,mindenkin látni lehet,hogy szinte elvarázsolta őket a hely hangulata.kiskorom óta kötődöm ehhez a társasághoz.apám,a keresztapám,egyik nagyon jó barátnőm anyukája,és a többiek.vannak,akik már nem játszanak ott,és vannak új tagok is.mindenki hoz egy szeletet a saját világából,és így áll össze ez a kis csapat.szeretem őket,és mindig szomorúan hallom,ha valakiről megtudom,hogy beteg,vagy épp valami problémája van az életben.remélem még sokáig lesz miért lemenni oda,hogy kicsit kilépjek a jelenből,ebből a világból.mert ez tényleg egy más világ.amit nagyon szeretek és ajánlom mindenkinek (:


A bejegyzés trackback címe:

https://artlepke.blog.hu/api/trackback/id/tr331040055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parazita93 2009.04.15. 22:33:43

igen igen tényleg jó hely. semilyen színház vagy szórakozóhelynek nincs hasonló hangulata. még egy ilyen hely nincs. én is sok ismeretségre tettem ott szert. köszönöm neked. Remáélem idősebbik gyuribácsink még betegsége ellenére is sokáig köztünk marad mert hát nélküle mi lenne velünk. meg nélküle nem is lenne igazi a pinceszínház....
süti beállítások módosítása